به گزارش خبرگزاری حوزه، وهابیت بهعنوان فرقهای ضاله و بدعت گذار، به تکفیر مسلمانان اعم از شیعه و سنی پرداخته و مورد انتقاد اهلسنت بوده و هست. اما با پیروزی انقلاب اسلامی ایران و گسترش فرهنگ تشیع، وهابیت برای مقابله با فرهنگ نورانی شیعه، با تمام توان به میدان آمده و از هیچ ابزاری در راستای بدبین کردن جوانان به تشیع و ترویج فرهنگ وهابیت و مخدوش کردن چهره مذهب شیعه در سطح جهانی دریغ نمیکنند و ضرورت مقابله با این فرقه بیش از پیش ضروری است.
در همين راستا، پایگاه پژوهشی - تخصصی وهابیت شناسی به نشانی اینترنتی http://alwahabiyah.com با ارائه مطالب عمومی و تخصصی در حوزه شناخت وهابیت و با هدف تبیین و روشنگری نقد فرقه وهابیت به صورت مستقل فعالیت خود را با کمک تعدادی از پژوهشگران حوزوی آغاز کرده است.
این پایگاه که در مدت کوتاه عمر خود توانسته به مرجعی در زمینه تخصصی وهابیتپژوهی تبدیل گردد، با طراحي متفاوت و به دو زبان فارسی و عربی در دسترس کاربرارن قرار دارد و در آینده نزدیک نیز به چهار زبان ارتقا می یابد.
اطلاع رسانی در حوزه شناخت وهابیت و سلفیه، ایجاد بانک اطلاعاتی جامع در تمامی حوزه های مربوط به وهابیت از قبیل کتاب، مقاله، پایان نامه و پاسخ گویی به شبهات وهابیت از جمله اهداف این پایگاه می باشد.
معرفی اجمالی
پایگاه پژوهشی - تخصصی وهابیت شناسی در راستای سیاست و اهداف خود قسمت های مختلفی را در نظر گرفته است که از جمله آن به بخش "مقالات" اشاره کرد. این بخش شامل بیش از هزار مقاله بصورت طبقه بندی شده در موضوعات اندیشه وهابیت، تاریخچه، جریان شناسی سلفیه، دولت عربستان سعودی، نقد وهابیت، فعالیت ها و رویکردها، تراجم و ....است.
"کتابخانه" یکی دیگر از بخش های این پایگاه تخصصی است که شامل بیش از هزار کتاب بصورت طبقه بندی شده شامل فایلهای pdf کتاب و با امکانات جستجو در کتابها در موضوعات اندیشه و تاریخچه وهابیت و .... می باشد.
در قسمت "پایان نامه" نیز در حال حاضر بیش از 400 چکیده پایان نامه و ارائه بخشی از محتوای پایان نامه ها بصورت طبقه بندی شده قرار داده شده است.
بخش "نگارخانه" پایگاه وهابیت شناسی نیز شامل سه بخش تصویر (تصویر اندیشمندان منتقد وهابیت به همراه توضیحی راجع به ایشان)، فیلم (مجموعه ای از فیلم های معرفی وهابیت به همراه دسته بندی فیلم ها) و صوت (شامل دروس نقد وهابیت و برخی مطالب صوتی در نقد وهابیت) می باشد.
کاربران شبکه جهانی و محققان و پژوهشکران می توانند با مراجعه به پایگاه تخصصی وهابیت شناسی در فضای مجازی، به آدرس http://alwahabiyah.com از محتوای آن استفاده کنند.
انتهای پیام
نظر شما